Een pure en rijkelijke smaak
Een zuiver extract verkregen door de zorgvuldige distillatie van een premium mengsel van Italiaanse en Braziliaanse koffiebonen.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Gebruik dit pure koffie-extract om de smaak van chocolade te versterken, nuances aan vanille toe te voegen en een breed scala aan gerechten te verrijken, van warme chocolademelk tot tomatensaus. Het geeft een rijke smaak en een uniek karakter aan koude desserts, gebak en chocoladedranken. Probeer het ook in hartige gerechten zoals stoofschotels en soepen, jus, salsa en spaghettisaus voor een extra diepe smaaksensatie.
INGREDIENTEN
water, alcohol, koffieboon extract
VRIJ VAN GLUTEN - GECERTIFICEERD KOSHER
Over Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.