Jouw bestelling retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour bij jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via 
info@vanillestokjes.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Opgelet: wij verkopen voedingsmiddelen in een verzegelde verpakking. Om hygiënische redenen en om gezondheidsrisico's uit te sluiten vervalt het recht om jouw bestelling te retourneren bij voedingsmiddelen waarvan de verzegeling verbroken is.

Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.