Vanille Fleur de Sel

Fleur de Sel is met de hand geoogst zeezout dat wordt gevormd op het oppervlak van zoutbedden, gecombineerd met premium gemalen vanillebonen uit Madagaskar.

Rijk aan mineralen met superieure smaakkwaliteiten!

Inhoud
: 50 gram

Fabrikant: Eurovanille

€ 10,72 € 10,11
Tijdelijk niet beschikbaar
SKU
VABE-117-15-VFDS-50

Fleur de Sel ('Bloem van zout' in het Frans) is met de hand geoogst zeezout dat wordt gevormd op het oppervlak van zoutbedden en verzameld wordt door enkel de bovenste laag zout af te schrapen.

Fleur de Sel is een van de duurste zouten ter wereld en rijk aan mineralen met superieure smaakkwaliteiten. Onze Fleur de Sel wordt voor de kust van Wales verzameld en gecombineerd met premium gemalen vanillebonen uit Madagaskar.

Gebruik

Vanille Fleur de Sel is voortreffelijk met zeevruchten en gevogelte en is van nature harmonieus met zoetzure gerechten. Vanille Fleur de Sel is ook geweldig voor het maken van karamel en Foie Gras.

Over Eurovanille

Opgericht in 1990 door Laurent Bourgois bedient Eurovanille meer dan 5000 klanten in 70 landen. In hun constante zoektocht naar uitmuntendheid selecteren zij de beste vanillesoorten van over de hele wereld. Met een eigen laboratorium en een verwerkingsfaciliteit in India staat Eurovanille garant voor vanilleproducten met een uiterst gebalanceerde en afgeronde smaak

Ingrediënten: Fleur de Sel uit Wales (90%), vanillepoeder met vanille met Madagaskar
Inhoud: 50 gram
Vrij van: GMO - Allergenen - Gluten

Webwinkel Keurmerk

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Vanille Fleur de Sel
Jouw rating
  • 1 VANILLESTOKJE
  • 1 EETLEPEL
    VANILLEPASTA
  • 1 EETLEPEL
    VANILLEPOEDER
  • 1 EETLEPEL
    VANILLE-EXTRACT
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.