30 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon Premium (17-18cm) + 3 glazen bewaarbuisjes 30 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon Premium (17-18cm) + 3 glazen bewaarbuisjes
30 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon Premium (17-18cm) + 3 glazen bewaarbuisjes 30 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon Premium (17-18cm) + 3 glazen bewaarbuisjes
30 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon Premium (17-18cm) + 3 glazen bewaarbuisjes
0 Review | Review toevoegen
Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Premium vanillestokjes zijn 17-18 cm lang en zitten vol olie en zaden voor een rijke langdurige vanillesmaak.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 72,00 *
€ 68,00 *
Prijs per GEKOZEN AANTAL

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

'Het zwarte goud' uit Madagaskar


Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit. Onze vanille groeit in het noorden van Madagaskar in de SAVA regio (Sambava, Antalaha, Vohemar en Andapa).

Premium Bourbon vanillestokjes zijn zwart, lang (variërend van minstens 17 cm t.e.m. 18 cm) en slank, hebben een dikke, vette huid en bevatten een overvloed aan zaden. Deze handgeselecteerde vanillestokjes hebben een overweldigend zoet en fruitig aroma en een vochtgehalte van ongeveer 38%.

TOEPASSING

Uitermate geschikt voor eender welk recept, zowel in koude als warme bereidingen. U zult het met ons eens zijn dat onze Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar de beste ter wereld zijn!

 
Variëteit  Vanilla Planifolia
Toepassing  All-purpose
Lengte  17 - 18 cm
Gewicht  3 - 4 gram
Vanillinegehalte  +2,4%
Vochtgehalte  max. 38%

BIJZONDERHEDEN

Let op! Bij de aankoop van vanillestokjes per gewicht dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk niet exact het aantal verwachte stokjes ontvangt. Zoals elk landbouwgewas hebben onze vanillestokjes het potentieel om van gewas tot gewas in lengte en gewicht te variëren. Als u zeker wilt zijn dat u een exacte hoeveelheid vanillestokjes zult ontvangen, raden wij u aan om een vast aantal aan te kopen.

BEWAARBUISJES

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt. Zo blijven de vanillestokjes voor zeer lange tijd in de best mogelijke conditie bewaard. Na het openen van een vacuümverpakking kunt u naast het opnieuw vacumeren van de vanille deze ook bewaren in de zeer hoogwaardige glazen bewaarbuisjes met natuurkurk of in zipzakjes waar u de lucht zoveel mogelijk verwijdert. Toch zijn extra bewaarbuisjes handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Dit versnelt het uitdrogingsproces. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u ook hier aankopen.

Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren en houdbaar tot 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.

UW GARANTIES

Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestoven, geoogst en gefermenteerd. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt. Dit geweldige product verdient een koninklijke behandeling.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.