Extract - Rozenwater 118ml
Extract - Rozenwater 118ml
0 Review | Review toevoegen
Dit zoet geurende extract is gemaakt van door stoom gedestilleerde pure rozenblaadjes. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 14,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Een zeer verrassend ingrediënt

Het delicate bloemen aroma is een perfecte toevoeging voor tal van toepassingen.

INGREDIENTEN

alcohol, rozenolie, natuurlijke smaakstoffen, propyleenglycol

KENMERKEN & TOEPASSINGEN

Het delicate bloemen aroma is een perfecte toevoeging voor gerechten uit het Midden-Oosten, India en Griekenland zoals baklava en rijstpudding.

De delicate smaak komt ook zeer goed tot zijn recht in Frans banket, zoals madeleine cakejes, het op smaak brengen van suiker en koekjes voor bij de thee of als drank in gezoet heet water of melk. Rozenwater gaat ook prima samen met vanille, room, witte chocolade, rijst en milde kazen zoals brie of roomkaas.

INGREDIENTEN

alcohol, rozenolie, natuurlijke smaakstoffen, propyleenglycol
VRIJ VAN GLUTEN - GECERTIFICEERD KOSHER

Over Nielsen-Massey

Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.