Givrée vanillestokjes Givrée gekristalliseerde vanillestokjes uit madagaskar vanaf 1 stokje Givrée gekristalliseerde vanillestokjes uit madagaskar vanaf 1 stokje
Givrée vanillestokjes Givrée gekristalliseerde vanillestokjes uit madagaskar vanaf 1 stokje Givrée gekristalliseerde vanillestokjes uit madagaskar vanaf 1 stokje
Givrée gekristalliseerde vanillestokjes uit madagaskar vanaf 1 stokje
0 Review | Review toevoegen
Met een natuurlijke overmaat aan vanilline, hoger dan 2,6%, vormen zich kristallen op de huid van de vanillestok. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 8,20 *
Prijs per GEKOZEN AANTAL

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Het Bourbon neusje v/d zalm


De meest intens en subtiel geurende givrée Bourbon vanille!

Met een natuurlijke overmaat aan vanilline, hoger dan 2,6%, vormen zich kristallen op de huid van de vanillestok. Kristallen kunnen ook de vorm hebben van filamenten met een donsachtige structuur. Een teken van zeer goede kwaliteit, een uitzonderlijk product!

Voor het oog van de leek niets minder dan een 'beschimmelde' vanillestok, maar voor de kenners het neusje van de 'Bourbon' zalmDe best mogelijke givrée Bourbon kwaliteit beschikbaar, met een uitzonderlijk hoog vanillinegehalte.

Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit.

Gekristalliseerde (givrée) Bourbon vanillestokjes zijn de meest intens en subtiel geurende vanille met een vanillinegehalte van minstens 2,6%. Zwart, soepel en rijkelijk geurend met een natuurlijke kristallisatie die geleidelijk de volledige vanillestok zal overdekken (zie tweede foto). De meest exclusieve Bourbon vanille!

TOEPASSING

Uitermate geschikt voor eender welk recept, zowel in koude als warme bereidingen. 

 
Variëteit  Vanilla Planifolia
Toepassing  All-purpose
Lengte  18+ cm
Gewicht  4 - 6 gram
Vanillinegehalte  2,64%
Vochtgehalte  32,5%
 

BEWAARBUISJES/BEWAREN

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt behalve deze variëteit. Bij ontvangst haalt u de vanillestokjes uit de verpakking en legt u dit op een vel bakpapier. Rol dit mooi op en draai de uiteinden van het papier dicht (zoals een snoepje). Deze rol bewaren op een donkere, droge en koele plaats. Hoe langer u dit laat liggen hoe meer gekristalliseerd de vanillestokjes worden. De laatste vanillestokjes kan u gerust in een bewaarbuisje bewaren.

UW GARANTIES

Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestoven, geoogst en gefermenteerd. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt. Dit geweldige product verdient een koninklijke behandeling.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.