Madagaskar Bourbon vanillepasta - 60ml Madagaskar Bourbon vanillepasta - 60ml
Madagaskar Bourbon vanillepasta - 60ml Madagaskar Bourbon vanillepasta - 60ml
Madagaskar Bourbon vanillepasta - 60ml
Deze Bourbon vanillepasta is ideaal voor recepten waarin u de verleidelijke visuele flair van vanillezaden wilt toevoegen, zoals crème brûlée en ijs. Een echte topper! Uitgebreide info onderaan deze p

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 18,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Spikkeltje spikkeltje aan de wand...

De FAVORIET VAN CHEFS, BAKKERS EN IJSBEREIDERS

Vanillepasta is één van de best bewaarde geheimen in de huidige fascinerende bakwereld. Bijna alle recepten gebruiken vanillestokjes maar hoeveel recepten hebben vanillepasta op hun ingrediëntenlijst staan? Inderdaad, bitter weinig! Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf.

KENMERKEN

Vanillepasta is een mengsel van geconcentreerd vanille-extract en vanillepoeder. Het is, ondanks de naam vanillepasta, niet zo dik als pasta en heeft meer de consistentie van bijvoorbeeld vloeibare lijm en is gemaakt met vanille-extract, vers gemalen vanillepoeder en tragacanth gom als natuurlijk bindmiddel. Het smaakprofiel is zoet, romig en zacht met een fluweelachtige toets.

TOEPASSINGEN

Door de dikke consistentie van de pasta kunt u meer heerlijke vanillesmaak toevoegen zonder uw beslag of sauzen uit te dunnen. Kan gebruikt worden als een directe vervanging voor vanille-extract wanneer u de kenmerkende uitstraling van vanillezaden wilt. Meng vanillepasta met aardbeien en serveer met slagroom voor een heerlijk, fruitig dessert.

GEBRUIK

Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding. 1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.
15ml pasta = 15ml extract = 1 vanillestokje

INGREDIËNTEN

Vanille-extract, Bourbon vanillestokjes, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel)

OVER NIELSEN-MASSEY

Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.