De verleidelijke smaak van Madagassische vanille in een poeder met een zeer fijne textuur.
Het sneeuwt vanille...
Kenmerken & TOEPASSINGEN
Vanillepoeder is ideaal voor gebruik in droge mengsels en in vloeibare of kleurgevoelige recepten en een prima alternatief voor vanillestokjes. De verleidelijke smaak van Madagassische vanille in een poeder met een zeer fijne textuur. Verhoog de smaak van uw taarten, koekjes en pannenkoeken met een snuifje van dit veelzijdige vanillepoeder.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.
1 theelepel vanillepoeder = 15ml extract = 1 vanillestokje
Over Nielsen-Massey
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille-extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.