Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar
Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar
Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar
Door de superieure smaak- en aromatische eigenschappen is Bourbon vanille uit Madagaskar de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 16,50 *
Prijs per gekozen aantal

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Het zwarte goud' uit Madagaskar

Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit. Onze vanille groeit in het noorden van Madagaskar in de SAVA regio (Sambava, Antalaha, Vohemar en Andapa).

Gold 20+ Bourbon vanillestokjes zijn zwart, lang (variërend van minstens 20 cm t.e.m. 22 cm)hebben een dikke, vlezige huid en bevatten een overvloed aan zaden. Vochtige, vettige, vlezige handgeselecteerde vanillestokjes met een overweldigend zoet en fruitig aroma en een vochtgehalte van ongeveer 33%.

TOEPASSING

Uitermate geschikt voor eender welk recept, zowel in koude als warme bereidingen. U zult het met ons eens zijn dat onze Gold+ Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar de beste ter wereld zijn!

Variëteit Vanilla Planifolia
Toepassing All-purpose
Lengte ± 20 cm tot max. 22 cm
Gewicht 5,5 gram (variabel)
Vanillinegehalte Vanilline gehalte ± 2,38%
Vochtgehalte Vochtgehalte 30% - 35%

BIJZONDERHEDEN

Let op! Bij de aankoop van vanillestokjes per gewicht dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk niet exact het aantal verwachte stokjes ontvangt. Zoals elk landbouwgewas hebben onze vanillestokjes het potentieel om van gewas tot gewas in lengte en gewicht te variëren. Als u zeker wilt zijn dat u een exacte hoeveelheid vanillestokjes zult ontvangen, raden wij u aan om een vast aantal aan te kopen.

BEWAARBUISJES

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt. Zo blijven de vanillestokjes voor zeer lange tijd in de best mogelijke conditie bewaard. Na het openen van een vacuümverpakking kunt u naast het opnieuw vacumeren van de vanille deze ook bewaren in de zeer hoogwaardige glazen bewaarbuisjes met natuurkurk. Toch zijn extra bewaarbuisjes handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Dit versnelt het uitdrogingsproces. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u ook hier aankopen.

Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren en houdbaar tot 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.