Biologische vanille op z'n best...
IDEAAL VOOR GEBRUIK IN ALLE DAGELIJKSE KOOK- EN BAKACTIVITEITEN
Een uitzonderlijk all-purpose vanille-extract, geproduceerd met gecertificeerde biologische ingrediënten en vanille uit Madagaskar. Dit zoete, romige en zachte vanille extract kunt u in vrijwel elk recept gebruiken, zowel in warme als koude toepassingen, voor de onmiskenbare smaak en aroma van pure vanille.
IDEEËN
Zoete ideeën: taarten, koekjes, ijs, puddingen, gebakjes, wentelteefjes, scones
Hartige ideeën: zeevruchten, sauzen, soepen, marinades
Drankideeën: warme chocolademelk, ijsthee
Andere ideeën: deodorant voor koelkast/vriezer (wattenbolletje gedrenkt in vanille)
Opmerkingen van de chef-kok: Een scheutje vanille is een vet- en natriumvrije manier om een beetje extra smaak aan elk gerecht toe te voegen.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen - Suiker.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij - Biologisch
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Biologisch vanille extract, biologische ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.