Biologische vanille op z'n best...
IDEAAL VOOR GEBRUIK IN ALLE DAGELIJKSE KOOK- EN BAKACTIVITEITEN
Een uitzonderlijk veelzijdig
vanille-extract, vervaardigd met gecertificeerde
biologische ingrediënten en vanillebonen uit Madagaskar. Dit zoete, romige en milde extract kan in bijna elk recept worden gebruikt, of het nu gaat om warme of koude bereidingen, voor de onmiskenbare smaak en geur van echte vanille.
BIJZONDERHEDEN
Biologisch Fairtrade Madagaskar Bourbon Pure Vanille-extract wordt vervaardigd uit premium, handgeselecteerde bonen die op het Bourbon-eiland Madagaskar zijn geteeld en bevat alleen biologische en Fairtrade-ingrediënten. Het gepatenteerde koude extractieproces onttrekt zorgvuldig de meer dan 300 smaakstoffen uit de vanille en behoudt deze, wat leidt tot een rijk, zoet, romig en zacht smaakprofiel met fluweelachtige ondertonen. Het is de ideale vanille voor een breed scala aan toepassingen, zowel in warme als koude gerechten, vanwege zijn smaak en consistentie.
Fairtrade-gecertificeerde vanille betekent dat het is geteeld door kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden die een eerlijke prijs krijgen en duurzame landbouwmethoden hanteren. Fairtrade-praktijken ondersteunen de ontwikkeling van duurzame vanilleproducerende gemeenschappen en dragen bij aan de bescherming van het milieu. Deze vanille wordt schaduwrijk geteeld en gecombineerd met andere gewassen, wat helpt bij de bescherming tegen erosie en ontbossing.
Vrij van GMO - Allergenen - Suiker.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij - Biologisch
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Biologisch vanille extract, biologische ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.