biologische vanille extract Madagaskar
Biologisch Madagaskar Bourbon vanille extract - 60ml
Geproduceerd met handgeselecteerde biologische vanillestokjes uit Madagaskar. Geroemd om zijn smaak en consistentie in zowel warme als koude toepassingen.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 14,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Biologische vanille op z'n best...

IDEAAL VOOR GEBRUIK IN ALLE DAGELIJKSE KOOK- EN BAKACTIVITEITEN

Een uitzonderlijk all-purpose vanille-extract, geproduceerd met gecertificeerde biologische ingrediënten en vanille uit Madagaskar. Dit zoete, romige en zachte vanille extract kunt u in vrijwel elk recept gebruiken, zowel in warme als koude toepassingen, voor de onmiskenbare smaak en aroma van pure vanille. 

BIJZONDERHEDEN

Biologisch Fairtrade Madagaskar Bourbon Pure Vanille-extract is gemaakt van premium, met de hand geselecteerde bonen geteeld op het Bourbon-eiland Madagaskar en bevat uitsluitend biologische en Fairtrade-ingrediënten. De gepatenteerde koude extractieproces trekt voorzichtig de meer dan 300 smaakstoffen van de vanille naar buiten en behoudt deze, wat resulteert in een smaakprofiel dat vol, zoet, romig en zacht is met fluweelzachte natonen. Het is de perfecte vanille voor alle doeleinden voor smaak en consistentie in zowel warme als koude toepassingen.

Fairtrade-gecertificeerde vanille geeft aan dat deze is verbouwd door kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden die een eerlijke prijs ontvangen en duurzame landbouwpraktijken gebruiken. Fairtrade-processen helpen duurzame vanilleproducerende gemeenschappen te bevorderen en het milieu te beschermen. Fairtrade-gecertificeerde vanille wordt in de schaduw geteeld en geïntegreerd met andere gewassen, waardoor het beschermt tegen erosie en ontbossing.

Vrij van GMO - Allergenen - Suiker.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij - Biologisch
15ml extract = 1 vanillestokje

INGREDIËNTEN

Biologisch vanille extract, biologische ethanol, water

OVER NIELSEN-MASSEY

Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.