Fleur de sel uit Guérande 250gr
Fleur de sel uit Guérande 250gr
Niet gewassen of behandeld, resultaat van een kortstondige kristallisatie. Smaakmaker in elk gerecht. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 6,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Fleur de Sel de Guérande

Handmatig geoogst Fleur de sel uit Guérande in een handig zakje van 250 gram.

INGREDIENTEN

100% Fleur de Sel de Guérande
HANDMATIG GEOOGST - PUUR NATUUR - KORTSTONDIGE KRISTALLISATIE

Kenmerken & TOEPASSINGEN

Fleur de Sel uit Guérande (Frankrijk) in een handig zakje van 250 gram. Gevormd door oceaanwinden en beladen met een zeespray die zo een Fleur de Sel uit Guérande vormen met een meer uitgesproken korrelgrootte. De korrels knarsen onder de tand waardoor hun aroma vrijkomt voordat ze in je mond smelten.

Onze Fleur de Sel de Guérande die subtiel van het wateroppervlak wordt geplukt wordt niet gewassen of behandeld en druppelt natuurlijk op onze zoutpannen.

Gebruiksaanwijzing: gestrooid aan het einde van het koken of op uw bord, het verbetert de smaak van uw vlees, gegrilde vis, rauwe groenten, gestoomde groenten... Een paar korrels op een runderrib of een zeer zoete meloen zullen u zeker behagen..

OVER L'ATELIER DU SEL

Wij zijn Matthieu en Hugues. Geïnstalleerd op de zoutmoerassen van Guérande en meer in het bijzonder op het prachtige bekken van Mès, bevinden onze twee zoutziederijen met 46 anjers of kristallisators zich in de stad Assérac en onze werkplaats is gevestigd in St-Molf (44350), Frankrijk.

Het delicate fruit van de oceaan, de zon, de wind en de voorouderlijke knowhow van de zoutwerkers, het Guérande-zout en de Fleur de Sel de Guérande die we aanbieden, worden op traditionele wijze en volledig met de hand geoogst. Onze Fleur de Sel de Guérande die subtiel van het wateroppervlak wordt geplukt, onze Gros Sel de Guérande, wordt niet gewassen of behandeld en druppelt natuurlijk op onze zoutpannen.

We besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van onze producten, die geen enkele mechanisatie ondergaan om de structuur en smaak van natuurlijk zout te respecteren.

Zin in méér?

Ontdek hier nog méér producten.