10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis 10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis 10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis
10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis 10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis 10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis
10 Vanillestokjes uit Papoea Nieuw Guinea Gourmet Tahitensis
Tahitensis vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea heeft een traditionele romige smaak, vergelijkbaar met de Bourbon vanille uit Madagaskar. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 35,00 *
Prijs per gekozen aantal

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Budget vanillestokjes uit Papoea-Nieuw-Guinea

Gebruik deze variëteit voor toepassingen die een klassieke aanhoudende vanillesmaak vereisen.

Vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea leunt dicht aan bij de Bourbon vanille uit Madagaskar door de traditionele romige, zoete en zachte vanillesmaak. Een betrouwbare keuze voor vrijwel alle toepassingen. Gourmet vanillestokjes uit Papoea-Nieuw-Guinea zijn zeer kwalitatieve verse vanillestokjes met een lengte variërend van 14 - 16 cm en een variabel gewicht van om en bij 2,8 gram per stuk.

Gourmet Tahitensis vanillestokjes uit Papoea-Nieuw-Guinea zijn kwalitatieve verse vanillestokjes met een zwart kleur, licht buigend, 14 - 16 cm lang, slank met een dikke, vette huid, bevatten een overvloed aan zaden voor een traditionele romige, zoete en zachte smaak en hebben een variabel gewicht van om en bij 2,2 gram per stuk.

Variëteit  Vanilla Tahitensis
Toepassing  All-purpose
Lengte  14 - 16 cm
Gewicht  2,1 - 2,9 gram
Vanillinegehalte  1,15%
Vochtgehalte  27,5%

BEWAARBUISJES

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt. Zo blijven de vanillestokjes voor zeer lange tijd in de best mogelijke conditie bewaard. Na het openen van een vacuümverpakking kunt u naast het opnieuw vacumeren van de vanille deze ook bewaren in de zeer hoogwaardige glazen bewaarbuisjes met natuurkurk. Toch zijn extra bewaarbuisjes handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u ook hier aankopen.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt.

Wij raden u met klem aan om uw vanillestokjes NOOIT in de koelkast te bewaren. Bewaring in de diepvries is al helemaal uit den boze. Dit zal uw vanille versneld uitdrogen en zorgt er tevens voor dat de talloze smaakcomponenten in de vanille afzwakken. Bewaar uw vanille in een koele, donkere plaats zoals een kelder met een temperatuurradius van 15 - 20 graden. Een voorraadkast is ook een prima locatie zolang de opslagruimte niet vlak bij een hittebron staat, zoals een verwarmingsmodule, oven, etc.

Vanillestokjes zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, een kwetsbaar product. Onze vanille is vers en gezien de hoge vochtigheidsgraad is een goede bewaring erg belangrijk. Desondanks, mits correcte bewaring, is het vrij eenvoudig om uw vanille in uitstekende staat thuis te bewaren. Standaard is de vanille houdbaar tot max. 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.