100 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon premium 17-18 cm 100 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon premium 17-18 cm
100 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon premium 17-18 cm 100 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon premium 17-18 cm
100 vanillestokjes uit Madagaskar Bourbon premium 17-18 cm
0 Review | Review toevoegen
Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Premium vanillestokjes zijn 17 tot 18 cm lang en zitten vol olie en zaden voor een rijke langdurige vanillesmaak. Uitgebreide info onderaan deze

Verzendkosten

€ 0,00

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 174,00 *
€ 168,00 *
Prijs per GEKOZEN AANTAL

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar


Door de superieure smaak- en aromatische eigenschappen is Bourbon vanille uit Madagaskar de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. 

Uitermate geschikt voor vrijwel elk bakrecept, drankjes en desserts. Tevens geweldig voor gebruik in huisgemaakt vanille-extract.
Dit is de allerbeste, meest kwalitatieve vanille beschikbaar op de markt! Tevredenheid gegarandeerd!

Eveneens beschikbaar: Gold 17+gekristalliseerde en Gold+ vanillestokjes uit Madagaskar.

Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit. Onze vanille groeit in het noorden van Madagaskar in de SAVA regio (Sambava, Antalaha, Vohemar en Andapa).

Onze Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn 17 - 18 cm lang, wegen ongeveer 3,5 gram/stuk en hebben een vochtgehalte van maximum 38%. Deze vanillestokjes zijn voor exact dezelfde toepassingen als de Gold 17+ of de Gold+ bruikbaar. U kan deze Premium Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar aan een zeer interessante prijs aankopen.

TOEPASSING

Uitermate geschikt voor eender welk recept, zowel in koude als warme bereidingen. U zult het met ons eens zijn dat onze Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar de beste ter wereld zijn!

Variëteit  Vanilla Planifolia
Toepassing  All-purpose
Lengte  17 - 18 cm
Gewicht  3 - 4 gram
Vanillinegehalte  2,4%
Vochtgehalte  max. 38%
 

BEWAARBUISJES

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt. Zo blijven de vanillestokjes voor zeer lange tijd in de best mogelijke conditie bewaard. Na het openen van een vacuümverpakking kunt u naast het opnieuw vacumeren van de vanille deze ook bewaren in de zeer hoogwaardige glazen bewaarbuisjes met natuurkurk. Toch zijn extra bewaarbuisjes handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u ook hier aankopen.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt.

Wij raden u met klem aan om uw vanillestokjes NOOIT in de koelkast te bewaren. Bewaring in de diepvries is al helemaal uit den boze. Dit zal uw vanille versneld uitdrogen en zorgt er tevens voor dat de talloze smaakcomponenten in de vanille afzwakken. Bewaar uw vanille in een koele, donkere plaats zoals een kelder met een temperatuurradius van 15 - 20 graden. Een voorraadkast is ook een prima locatie zolang de opslagruimte niet vlak bij een hittebron staat, zoals een verwarmingsmodule, oven, etc.

Vanillestokken zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, een kwetsbaar product. Onze vanille is vers en gezien de hoge vochtigheidsgraad is een goede bewaring erg belangrijk. Desondanks, mits correcte bewaring, is het vrij eenvoudig om uw vanille in uitstekende staat thuis te bewaren. Standaard is de vanille houdbaar tot max. 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.