De rijke, fluweelzachte smaak van BOURBON VANILLE.
Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar biedt dit product een rijke, zoete, romige en zachte smaaksensatie met een fluweelzachte nasmaak.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
De ideale universele vanille vanwege de smaak en consistentie, geschikt voor zowel warme als koude bereidingen. Het is het meest veelzijdige vanille-extract. Ga uw gang en kook en bak naar hartenlust!
Zoete suggesties: taarten, koekjes, ijs, puddingen, gebak, wentelteefjes, scones
Hartige suggesties: zeevruchten, sauzen, soepen, marinades
Dranksuggesties: warme chocolademelk, ijsthee
Overige suggesties: deodorant voor koelkast/vriezer (een watje doordrenkt met vanille)
Advies van de chef: Dit vanille-extract is uitermate veelzijdig en daardoor perfect voor een breed scala aan recepten, van koken tot bakken, en zowel voor zoete als hartige gerechten. Het is bovendien gemakkelijk in gebruik: afmeten en toevoegen.
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIENTEN
Extract van Bourbon vanillestokjes, suiker, water, alcohol
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.
Over Nielsen-Massey
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.