Vanilleboon pasta: de favoriet van chefs, bakkers en ijsbereiders
Pure vanillesmaak, snel en gemakkelijk
Het smaakprofiel van deze vanillepasta is zoet, romig en zacht met een fluweelachtige toets die iedere bereiding verrijkt. Dankzij de handige pasta bespaart u tijd: geen gedoe meer met het uitschrapen van vanillestokjes en de bijkomende schoonmaak.
Kenmerken & Toepassingen
Vanillepasta is samengesteld uit geconcentreerd vanille-extract, vanillepoeder en tragacanthgom, een natuurlijk bindmiddel. De textuur is vergelijkbaar met vloeibare lijm, waardoor u de volle vanillesmaak kunt toevoegen zonder beslag, sauzen of andere bereidingen te verdunnen.
- Perfect voor desserts zoals aardbeien met slagroom
- Ideaal in beslag, sauzen en romige gerechten
- Geeft een subtiele bruine tint aan frostings en lichte toppings
Let op: Gebruik in droge mengsels wordt afgeraden; hiervoor is vanillepoeder een beter alternatief.
Gemakkelijk in Gebruik
Een theelepel vanillepasta staat gelijk aan één vanillestokje. Voeg het rechtstreeks toe aan uw bereiding en geniet van de intense smaak zonder gedoe.
Bijzonderheden
- Vrij van GMO en allergenen
- Gecertificeerd koosjer
- Glutenvrij
- 15ml pasta = 15ml extract = 1 vanillestokje
Ingrediënten
Vanille-extract, Bourbon vanillestokjes, water, suiker, tragacanthgom
Over Nielsen-Massey
Sinds 1907 selecteert Nielsen-Massey alleen de beste vanille uit Madagaskar en Tahiti. Als familiebedrijf, inmiddels geleid door de derde generatie, combineren ze vakmanschap en passie voor smaak. Dankzij hun unieke koude extractieproces blijven de meer dan 250 smaakcomponenten van een vanillestokje behouden, voor de meest pure en intense smaakervaring.
Met Nielsen-Massey kiest u voor kwaliteit, traditie en uitzonderlijke smaak.