Een extract van koninklijke allure...
BRENG EEN EXOTISCHE TOETS IN AL UW DESSERTS
Dit
vanille-extract, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde
vanillestokjes uit Tahiti, is een favoriet onder
banketbakkers wereldwijd. Het heeft een zoet en fruitig smaakprofiel, vaak beschreven met tonen van
anijs en kers. Omdat deze vanille hittegevoelig is, wordt het aanbevolen voor gebruik in gekoelde en bevroren producten, waar het een subtiel delicate vanillesmaak geeft. Het extract is fruitig en zoet, met een zachte hint van anijs en kers.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Vanille-extract, suiker, ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.