Madagaskar Bourbon vanille extract 500ml
Madagaskar Bourbon vanille extract 500ml
Geniet van de onmiskenbare rijke smaak van Bourbon vanille. Te gebruiken in zowat elke denkbare warme als koude toepassing. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 0,00

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 79,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De rijke smaak van Bourbon vanille

Vol, zoet, romig en zacht smaakprofiel met een fluweelzachte nasmaak

Madagascar Bourbon Pure Vanille-extract wordt geproduceerd uit premium, met de hand geselecteerde vanillebonen die zijn geteeld in Madagaskar, 's werelds toonaangevende leverancier van vanille van de hoogste kwaliteit.
Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar

KENMERKEN & TOEPASSINGEN

De perfecte universele vanille vanwege zijn smaak en consistentie in zowel warme als koude toepassingen. Het meest veelzijdige vanille extract. Kook en bak er maar lustig op los!
15ml extract = 1 vanillestokje

INGREDIENTEN

Extract van Bourbon vanillestokjes, suiker, water, alcohol

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.

Over Nielsen-Massey

Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.