Gratis verzending vanaf € 55 incl. BTW in BE & NED
5% kortingscode in uw pakje
Uitstekende klantenservice
Groothandel
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Indonesië, met zijn diverse eilanden en klimaatzones, biedt een ideale omgeving voor de teelt van vanille. De vanillestokken uit dit land staan ​​bekend om hun rijke aroma en unieke smaakprofiel, waardoor ze een geliefde keuze zijn onder chefs en liefhebbers van over de hele wereld.

Wat de vanillestokken uit Indonesië zo bijzonder maakt, is de diversiteit aan smaken die ze bieden. Vanille uit verschillende regio's van Indonesië kan variëren in aroma, smaak en textuur, afhankelijk van factoren zoals het terroir, het klimaat en de teeltmethoden. Over het algemeen hebben Indonesische vanillestokken echter vaak een intense, volle smaak met tonen van chocolade, karamel en een subtiele kruidigheid.

Bezig met laden...

De productie van vanille in Indonesië is vaak gebaseerd op traditionele methoden, waarbij de vanilleboeren de stokken met de hand oogsten en verwerken. Dit ambachtelijke proces draagt bij aan de hoge kwaliteit en authenticiteit van de Indonesische vanille, die wereldwijd wordt gewaardeerd door chefs en fijnproevers.

Al met al zijn vanillestokken uit Indonesië een waardevol en geliefd ingrediënt in de wereld van vanille. Met hun rijke smaken, diverse aroma's en traditionele productiemethoden vertegenwoordigen ze het beste van wat de Indonesische keuken te bieden heeft.