• Alle pakketten worden verzonden met Bpost voor Belgische klanten. Voor onze Nederlandse klanten wordt gebruik gemaakt van het netwerk van PostNL. 

VERZENDKOSTEN

Vooreerst willen wij vermelden dat u bij uw bestelling (in uw pakje) altijd een persoonlijke kortingscode ontvangt die u kunt gebruiken voor een vervolgaankoop. Deze kortingscode geeft recht op 5% extra onbeperkte korting op het volledige assortiment, incl. lopende promoties, zonder minimaal bestedingsbedrag. Op zich kunt u dus bij een volgende aankoop genieten van gratis verzending, of zo goed als gratis... .

Voor uw eerste bestelling wordt er geen onderscheid gemaakt in de verzendkosten tussen België en Nederland. Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een totaalbedrag van minstens € 55 (incl. BTW). Indien het totaalbedrag (incl. BTW) kleiner is dan € 55, vragen wij een bescheiden bijdrage van € 5,65 excl. 6% BTW in de verzendkosten. Uw bestelling wordt uitsluitend verzonden met Bpost. In Nederland wordt uw pakket afgeleverd door PostNL. U kunt de status van uw pakketje altijd opvolgen via de Track & Trace link die u na het verwerken en gereed maken van uw bestelling automatisch in een afzonderlijke e-mail zult ontvangen.

LEVERTIJD

Afhankelijk van de levertijd vermeld op de productpagina, worden doorgaans alle bestellingen binnen 48 uur verwerkt en op de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij doen ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk uit te leveren. In 95% van de gevallen wordt het pakketje binnen 2 werkdagen geleverd. Bij drukke periodes, zoals Black Friday en de eindejaarsperiode, kan het volledige sorteer -en afleverproces 1 tot 2 werkdagen extra in beslag nemen. 

Enkele uitzonderingen:

  • Tijdens het weekend en op (Belgische) feestdagen worden er geen pakketten aan vervoerders aangeboden.
  • Bestellingen van producten met een verschillende levertijd worden altijd samen verzonden.
  • Onze producten zijn gevoelig voor hoge temperaturen. Bij bepaalde weersomstandigheden, bv. bij temperaturen van meer dan 27°, kunnen wij genoodzaakt zijn om de verzending van uw bestelling even uit te stellen. De kwaliteit van onze producten en de voedselveiligheid primeren op een snelle aflevering en wij zijn er zeker van dat u daar ook zo over denkt. Geen zorgen, wij zullen u hierover altijd persoonlijk informeren.
     

OPHALEN BESTELLING - GRATIS LEVERING

Het ophalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak. Plaats uw bestelling on-line en neem contact met ons op. De betaalde verzendkosten krijgt u binnen 1 week teruggestort. 

RETOURNEREN

U kunt hier de retourprocedure en de voorwaarden raadplegen.