Puur extract - Pepermunt 530ml
Puur extract - Pepermunt 530ml
0 Review | Review toevoegen
Dit pure pepermunt extract wordt gemaakt van de fijnste pepermunt oliën volgens de strengste kwaliteitseisen. Uitgebreide info onderaan deze pagina.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 42,40 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Een pure en rijkelijke smaak

Een authentieke smaakmaker in tal van toepassingen.

INGREDIENTEN

alcohol, pepermuntolie
VRIJ VAN GLUTEN - GECERTIFICEERD KOSHER

KENMERKEN & TOEPASSINGEN

Pepermunt wordt al sinds de Griekse oudheid verbouwd en werd vroeger ook als medicijn beschouwd.

Dit pure pepermunt extract wordt gemaakt van de fijnste pepermunt oliën volgens de strengste kwaliteitseisen. Gebruik het om thee op smaak te brengen of om fruitsalades op te frissen of om chocolade te complimenteren in cake, roomijs of glazuur. Pepermunt is de authentieke smaakmaker van zuurstokken. Het gaat goed samen met vanille en is een verrassende smaakmaker in hartige gerechten zoals lam, varken en gevogelte.

Over Nielsen-Massey

Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.